Tiramisu Recept, Zonder Ei

Vandaag een keer geen pizza recept maar een Tiramisu maken zonder ei. Het meest bekende dessert uit de Italiaanse keuken en wat mij betreft ook 1 van de lekkerste. Normaal gesproken in het traditionele recept gebruiken ze rauwe eieren maar omdat veel mensen hier niet zo gek op zijn plaats ik vandaag een recept waar geen eieren gebruikt worden. De smaak is ook zonder eieren fantastisch en zeker het proberen waard.

Lees meer »

Napolitaans Pizzadeeg Recept

Zie jij op Instagram of Facebook ook zo vaak die lekkere Italiaanse pizza's met zo'n hoog opstaande rand die aan de buitenkant knapperige is en aan de binnen kant zacht en luchtig. Dit soort pizza's komen uit Napels vandaan en zijn wereldwijd heel populair. De Napoli Style Pizza herken je aan de dikke knapperige korst met zwarte plekjes, de Italianen noemen dit overigens karakteristieke plekjes.

Lees meer »

Pizza Deeg Recept, pizza deeg maken in 2 uurtjes

Vandaag deel ik met jullie een pizza deeg recept, waarmee je de pizzabollen in ongeveer 2 uur tijd laat rijzen. Wil je zelf graag pizzadeeg maken maar heb je geen zin om het pizza deeg uren te laten rijzen, dan is dit een recept voor jouw. Dit pizza deeg recept is ook te vinden in mijn gratis e-book die je op deze website kan downloaden. 

Lees meer »